Πώληση Βίλα, San Pedro, Belize City, Μπελίζ, North San Pedro

Πώληση - Cod. 31383

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 167.23 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Αυτή η τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, ιδιόκτητη παραθαλάσσια βίλα που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2017 απολαμβάνει εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα από την άνεση του σπιτιού σας ή ιδιωτική κατάστρωμα που βλέπει προς τα δυτικά .. Με πάνω από 1.800 τετραγωνικά πόδια καθιστικού, ανοιχτό concept living - τραπεζαρία-κουζίνα . Αυτή η πλήρως επιπλωμένη βίλα έχει νέα κατασκευή με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ειδικά διαμορφωμένα ντουλάπια τοπικού σκληρού ξύλου Nargusta, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πιάτα, μαγειρικά σκεύη και συσκευές. Τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια είναι μοντέρνα και κομψά με κλινοσκεπάσματα - έτοιμα για την άφιξή σας. Ξεχωριστό γκαράζ με χώρο αποθήκευσης καγιάκ, ποδηλάτων κλπ. Ένα μεγάλο σκεπαστό κατάστρωμα εμφανίζεται πάνω από το νερό δίνοντας αυτό το υπαίθριο χώρο διαβίωσης μια απαράμιλλη αίσθηση άνεσης και ηρεμίας, σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο. Ένα τεράστιο επίπεδο κατάστρωμα στον τελευταίο όροφο είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο φωτισμό και πρόσβαση στο νερό που κάνει για έναν προσαρμόσιμο χώρο με υπέροχη θέα 360 μοιρών.
Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από όλες τις ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων των αγορών και των εστιατορίων και μόλις λίγο περισσότερο από ένα μίλι από το κέντρο της πόλης. Είναι μια ιδιωτική υποδιαίρεση με περιπολίες ασφαλείας. Το ακίνητο διαθέτει νέες ηλεκτρικές και υδάτινες εγκαταστάσεις με καλώδιο οπτικών ινών και διατίθεται υπηρεσία Internet.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB