Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Chunox Village, Corozal Town, Μπελίζ, Chunox, Corozal District, Belize C.A

Πώληση - Cod. 36808

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 38040.500 m²
  • Αριθμός δωματίων: NA
  • Όροφος: NA

Το ακρωτήριο βρίσκεται 1/2 στα όρια της πόλης Chunox, & μισό έξω από τα όρια της πόλης. Μαγειρικό νερό θα μπορούσε να εισαχθεί από τη γραμμή νερού Chunox. Ο δρόμος προς τον ποταμό είναι κυβερνητικός δρόμος και η ηλεκτρική ενέργεια αναμένεται να επεκταθεί κάτω από το δρόμο καθώς το χωριό διευρύνεται. Ο πλησιέστερος γείτονας είναι 1/2 μίλια μακριά, περίπου.
       Ο ποταμός συνδέει τη λιμνοθάλασσα Progresso με την Laguna Seca, με 7 μίλια μεταξύ τους. Η ιδιοκτησία απέχει περίπου 2 τετράγωνα από την Laguna Seca, η οποία αδειάζει στον κόλπο του Chetumal και στην Καραϊβική Θάλασσα. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του ποταμού είναι ότι ρέει ΔΥΟ τρόποι, σύμφωνα με την παλίρροια.
       Τα 9,4 στρέμματα χωρίζονται περίπου στα τρίτα. Τρία στρέμματα βρίσκονται σε ένα πάρκο σαν την ατμόσφαιρα, με γκαζόν tiff (όπως το βάζοντας πράσινο γρασίδι) πιο κοντά στο νερό. Το γρασίδι της Βερμούδας ευδοκιμεί περισσότερο από το νερό. Υπάρχουν ώριμα δέντρα Bullet που στρώνουν το υπόλοιπο οικοσύστημα της κορύφωσης, με μονοπάτια και ανοιχτές περιοχές γύρω από μερικά από αυτά. Το ανατολικό όριο είναι ένας κατάφυτος κυβερνητικός δρόμος που οδηγούσε πριν από 20 χρόνια. Είναι μια σήραγγα μέσα από τη βλάστηση αυτές τις μέρες. Ίδια για το νότιο όριο.
Μια πρόσφατη εκκαθάριση άφησε μερικά καμένα μπαλώματα, αλλά το γκαζόν tiff έχει ήδη επιστρέψει επάνω. Μια εγκαταλελειμμένη κοινότητα των Maya μπορεί να εξερευνηθεί από τον ποταμό που πηγαίνει προς τη λιμνοθάλασσα Progresso, περίπου 2 μίλια από την ιδιοκτησία. Έχουν γίνει πολλές εργασίες και τα ακίνητα έχουν διατηρηθεί καθαρά και έτοιμα για ανάπτυξη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB