Πώληση Βίλα, San Pedro, Belize City, Μπελίζ, Nunez Properties, North San Pedro

Πώληση - Cod. 31495

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 167.23 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Όμορφη βίλα με τρία υπνοδωμάτια
Πωλείται από τον ιδιοκτήτη
Στο Σαν Πέδρο, Μπελίζε.

Αυτή η τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, ιδιόκτητη παραθαλάσσια βίλα που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2017 απολαμβάνει εκπληκτική θέα από την άνεση του σπιτιού σας ή ιδιωτική κατάστρωμα στραμμένη προς τα βόρεια. Με πάνω από 1800 τετραγωνικά πόδια καθιστικού χώρου, ανοικτή έννοια, καθιστικό-τραπεζαρία-κουζίνα. Αυτή η πλήρως επιπλωμένη βίλα είναι νέας κατασκευής με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ειδικά διαμορφωμένα ντουλάπια τοπικού σκληρού ξύλου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πιάτα, μαγειρικά σκεύη και συσκευές. Τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια είναι μοντέρνα και κομψά με κλινοσκεπάσματα - έτοιμα για την άφιξή σας. Ένα μεγάλο σκεπαστό κατάστρωμα εμφανίζεται πάνω από το νερό δίνοντας αυτό το υπαίθριο χώρο διαβίωσης μια απαράμιλλη αίσθηση άνεσης και ηρεμίας, σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο.
Μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε και να απολαύσετε κοκτέιλ ή δείπνο σε μια καλυμμένη αίθριο μπροστά. Ένα τεράστιο επίπεδο κατάστρωμα στον τελευταίο όροφο είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο φωτισμό και πρόσβαση στο νερό που κάνει για έναν προσαρμόσιμο χώρο με υπέροχη θέα 360 μοιρών.
Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από όλες τις ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων των αγορών και των εστιατορίων και μόλις λίγο περισσότερο από ένα μίλι από το κέντρο της πόλης. Είναι μια ιδιωτική υποδιαίρεση με περιπολίες ασφαλείας. Το ακίνητο διαθέτει νέες ηλεκτρικές και υδάτινες εγκαταστάσεις με καλώδιο οπτικών ινών και διατίθεται υπηρεσία Internet.
Είτε ψάχνετε για ένα δεύτερο σπίτι στον παράδεισο είτε είστε έτοιμοι να μετεγκαταστήσετε και να απολαύσετε ζωή στο νησί αυτό το σπίτι είναι ιδανικό για εσάς!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB